(+45) 29 62 92 20 kontakt@bakholm.com

Lejligheder

Lejligheder

Lej en lejlighed og få en oplevelse

Hos Sommerkær BB and Apartments har du mulighed for at leje et stort og velindrettet dobbeltværelse med eget bad.

Til alle værelser følger et tekøkken, en elkedel, en brødrister og et køleskab med fryser. På alle værelser er der te og kaffe ad libitum samt fjernsyn og Wi-Fi. Der er også et stort køkken, som du kan benytte dig af. Du kan tilkøbe morgenmad til værelserne.

Faciliteter:

Blot 6 km fra vores B&B kan du se universitetet, det nye, super flotte sygehus og Aalborg østhavn, hvor du kan opleve arkitektur, kultur og den gamle togbane.

Hvis du er til fart over feltet, kan du opleve de fede mountainbike-ruter i skoven ved Gistrup, Lundbykrat. Dette er også kun 6 km kørsel væk.

Der er også mulighed for oplevelser for hele familien. 8 km fra vores B&B kommer du til motorvejsafkørslen, hvor der er 40 minutter til Fårup Sommerland. I Fårup Sommerland er der et hav af forlystelser og et badeland.

Er du og din familie til en mere stille og rolig dag, dog stadig med shoppingmuligheder, restauranter og lidt for ungerne, så anbefaler vi feriebyen Blokhus, som kun ligger 45 min kørsel fra vores B&B.

Priser:

Dobbeltværelse med eget bad: 600 kr.

Det er muligt at leje lejlighederne i en længere periode, hvor vi er villige til at give rabat.

Morgenmad på værelset: 70 kr. pr. person

Det er tilladt at have dyr med: 50 kr. pr. dyr.

Kontakt os i dag og lej en lejlighed

Du er velkommen til at kontakte os på 29 62 92 20 eller på vores mail kontakt@bakholm.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Vil du ringes op?

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.